Bank Norwegian Kredittkort

Bank Norwegian er en ren nettbank som formidler forbrukslån, spareprodukter og kredittkort. Banken vektlegger brukervennlighet og enkel tilgang til nettjenestene. Dette kredittkortet er et av de som også kan gi deg gode rabatter på flyreiser.

Kredittkort fra Bank Norwegian

Kortet fra Bank Norwegian er det man ofte kaller et komplett kredittkort. Det vil si at du kan benytte kortet til alle typer kjøp, samtidig som du har fordelen ved å samle opp CashPoints. Bruker du kortet til betaling av reiser ligger det en gratis reise – og avbestillingsforsikring i kortet. Det eneste kravet er at minimum 50 % av reisen belastes kortet. Det er mulig å få en øvre kredittgrense på kr 100 000. Du har til enhver tid full oversikt over benyttet kreditt og kostnader via nettbanken. Innlogging skjer ved hjelp av BankID, men du kan benytte den BankID’en du allerede har fra din vanlige bank.

Et rimelig reisekort

Bank Norwegian tilbyr et godt og rimelig kredittkort. Spesielt vil dette merkes for uttak av kontanter og kjøp i utlandet. Normalt tar banker et gebyr ved uttak av kontanter i utlandet. Bruker du Bank Norwegian Kredittkort kan du ta ut penger i minibanken gebyrfritt om du tar ut i lokal valuta. Vær oppmerksom på at valutapåslaget er på 1,75%. Kortet har ingen årsgebyrer og er gratis å bruke ved varekjøp, både innen – og utenlands. Pr dags dato ligger den effektive årsrenten på 23,10%. Klarer du å betale all benyttet kreditt innen 45 dager (rentefri periode) vil det ikke bli noen renteutgifter.

Spar med CashPoints

CashPoints er en av fordelene med Bank Norwegian Kredittkort. Det vil si at du får 1% CashPoints for hver sum du betaler med kortet. Disse blir så samlet opp og kan benyttes til å kjøpe reiser fra Norwegian med. Betaler du en reise med Norwegian med kortet er det enda flere points å hente. Det er mulig å få opptil 20% CashPoints på reisene du kjøper fra Norwegian. Bruker du kortet mye som betalingsmiddel vil det altså bety en god slump kroner spart på neste ferietur.

Flere typer forsikringer

Vi har tidligere nevnt reise – og avbestillingsforsikringen inkludert i kortet. I tillegg kommer kortet med en egen forsikring mot tapt avgang. Er Norwegians fly forsinket slik at du mister videre forbindende fly dekkes nye billetter. Det er også mulig å knytte ekstraforsikringer opp til kortet, som for eksempel ID – forsikring. Disse koster litt ekstra og er valgfrie. Du vil finne en full oversikt over de forskjellige forsikringene og vilkårene på hjemmesiden til Norwegian.

Få Bank Norwegian Kredittkort

På Bank Norwegians hjemmeside finner du søknadskjemaet. Her fyller du inn opplysningene du blir bedt om, og sender inn. Vær oppmerksom på at ikke alle får opp til kr 100 000 i kreditt. Når du søker om kredittkort vil banken kredittsjekke deg. Anser de det som en risiko å gi deg maksimal kreditt vil du få et lavere beløp. Det er mulig å få økt kredittgrensen etter hvert gjennom nettbanken. Behandling av søknaden går raskt, og kortet vil være i postkassen få dager etter du søkte.